Thursday, February 11, 2010

MTV;Projek Pertama Semester Ini...


Alhamdulillah,setelah selesai pre-pro untuk projek akhir yang pertama bagi sem ini,

esok, Kaki Tripod Production akan memulakan penggambaran klip video...

production akan berlangsung insyaAllah selama 3 hari,jumaat,sabtu dan ahad...

Semoga CT 111 akan tetap utuh bersama bagi menjayakan projek kali ini..

Hamba,berada dibahagian penataan cahaya,jadi lepas ni agak silau gak la mata...

hahaha..


Ape pun,Semoga Berjaya untuk kita semua,keluarga CT 111...
(Dah lama tak update blog,,,entah la,kecelaruan jiwa...)
Salam Seni...


.

5 comments:

mohamad 'may' yawmon said...

kaki tripod? haha! kenapa tak bagi nama budak kelantan? =) haha!

affan said...

sebab name tu ramai tak setuju nanti. sape laa yg cadang kaki tripod tu. haha. ish3.

SarjaN yO said...

nanti la..aku buat production Hala Timur...hahaha..ntah la,sape la yg bg nama tu...

Intan QAMARHANI said...

sedap apa nama kaki tripod tu.
aku suka! :)
ala affan wat2 tatau.
terima kasih affan kerana kau, terciptalah kaki tripod production! :)

SarjaN yO said...

betul tu intan...setuju...