Sunday, September 27, 2009

Kembali jua...

Dah seminggu kat Kelantan,
akhirnya semalam
balik ke Puncak Perdana semula...

Jalan tak berapa jem sangat
sebab orang masih tunggu 2 hari nak raya kat kg,
tapi hamba sanggup korbankan 2 hari cuti lg
untuk mengelakkan kaki lenguh dan otak tertekan terperangkap dalam jem...

Seminggu raya kat Kelantan,
best la jugak,
jadual penuh sikit
assignment pun tak sentuh langsung...

dah balik kolej ni,
nak kena menghadap assignment yang bertimbun lagi...

Kata akhir,
salam seni la buat yang masih aktif buat assignment dipenghujung semester ni...


Salam Seni...


.

4 comments:

since1990 said...

struggle la kan yo. sian kau. xpe2. aku tolong kau buat asaimen. tolong serabutkan..hehe.

SarjaN yO said...

byk la kau..
balik2 la mimi...

mohamad 'may' yawmon said...

so? best lah yo beraya di kelantan? may raya tahun ni di johor kurang menyengat! mungkin sebab kita dah besar dan mood raya tu kita dah tak rasa lagi. lagipun bila dah meningkat dewasa ni, may rasa somthing yang tak tahu macam mana nak describe ngan word! tapi itulah... nak sangat rasanya beraya di kampung, sik kedah dan mengalami pengalaman beraya di pantai timur. bila nak bawak may balik kelantan?
=D

SarjaN yO said...

blk kelantan???
i no want you know my real self...
i need to forget all my bad history...
byk bnda yg masih ngejar yO disana,yO xblh babitkan org lain dlm mslh yO...hrp may fhm...satu hari nnti,yO akan bwk may jalan2 kat kelantan...