Thursday, July 16, 2009

Kasih,Sayang,Cinta...

Kasih,
di suatu sudut
dalam hidup ini
tersembunyi suatu rahsia,
tentang
aku dan kau...

Sayang,
jauh didalam hati ini
ada satu ruang
yang ku letakkan kau
agar tidak terhapus
dari hidup ini...

Cinta,
dalam hidup aku
aku temui satu jalan
untuk memastikan aku kuat
aku tabah
aku ceria
aku bahagia
dengan punya kau di sisi...

Tapi,
kasih,sayang dan cinta
tak mampu singgah dalam hidup aku...
kerana kau
melenyapkan segalanya...

5 comments:

marinamirana said...

kasih sayang & cinta come together as perfect combination, tapi kalau dapat salah satunya pun dah bererti, tak semesti takde cuma belum dapat lagi :) nice word beb

Aidi Rahimi Ibrahim said...

yes, agree with marina..:-)

SarjaN yO said...

marina: thanks marina...tp yO xprnh dapat kecapi kombinasi kasih,sayang dan cinta...yO hanya mampu menulis...

en aidi: saya cuba untuk kuat...

Anonymous said...

tidak semua orang yang kita suka akan suka pada kita.

pardchen

SarjaN yO said...

pardchen: salah ke kalau kita nak menyayangi seseorg yg x menyayangi kita?...