Saturday, May 16, 2009

Kenangan HAmba Bersam Guru-guru...




Teacher Hasnah (ngajar Physics hamba form 4 & 5)



Teacher-teacher ku:Dari kanan,Pn Rosliza(English),Pn Asmani(Biologi form 4),Pn Roslawati(Math form 4&5),Pn Mona(Biologi form 5)& Pn Saliza(EST form 5)



Puan Azizah @ Mama Jijah...Cikgu Sejarah form 4&5,Merangkap guru penasihat KRS(Form 1 smpai Form 5 n sampai skrg masih berhubung pasal KRS SIC).




Ustaz Zahari...




Pengetua SIC Sir Saiffuddin(Tegas tapi mesra)






Cikgu Aziz Yusoff(Sejarah form 3)








Sir Reza (EST form 4)








Pasukan Kawad KRS 2006 bersama guru penasihat yang setia dengan pasukan(Naib Juara Kawad Kaki Kota Bharu 2006)







6 comments:

ajai05 said...

amboi...abis bgambar dgn cikgu2 nih

ajai05 said...

kalu nak best lagi blog ni, letak chat-box lah yo,ambik CBox yg mcm kat blog p.ja, try lah.senang je tu

SarjaN yO said...

Ajai:Memang LAa...buKAn yO nak bergambar,tapi cikgu-cikgu yang sibuk nak bergambar...HAHAhA...
HaH?Chat Box??nak ambik kat mana???

Panic! said...

gile gambar jugak YO ni...

;P

ajai05 said...

senang jer nak buat CBox, click kat cbox kat penjuru bawah chatbox p.ja,try

SarjaN yO said...

Panic: Bukan yO nak brgambar,tapi cikgu nak brgambar dgn yO...hUAhUAhUA...

Ajai: Nanti yO try...