Sunday, June 14, 2009

Apa yang diperlukan untuk subjek Cinephoto???

Hamba tertanya sendiri,
semester depan ada subjek sinefoto,
tapi hamba tak tahu apa yang diperlukan...
Ya la kamera,
tapi nak tahu yang lebih detail...

Tolonglah terangkan...

Salam Seni


.

9 comments:

RUSH said...

aku boley tolong..

SarjaN yO said...

Cakap la rush...
Nak beLi kaT Kelantan or KL ek???

Hectic! said...

kamera sangat mahal la...

huhu...

SarjaN yO said...

Hectic: Berkorban la rizal oi...hEhE...

since1990 said...

aku tak tahu dan tak nk bgtau..ahha

omgpetch said...

yo, camera i yg mcm dlm gmba tu la. aku beli canon 1000d je. sbb tu paling murah. ahaha. lens mmg dia bg standard lens skali ngn camera tu. function sume sama je. user friendly. sng nk guna. sesuai la utk org-org baru nk blaja mcm kita ni

SarjaN yO said...

Mimi: Pergi mampos la kau...hahaha

Petch: Ok Chai,thanks...

SipuTSeduT87 said...

salam..
sy syorkan beli Sony DSLR..
model Alpha a200...
murah jimat dan berkualiti..
lebih bagus dari Canon 1000D, 400D, 450D, Nikon D60...

a200 : rm1450 (kit lens 18-70mm)
a200 twin lens : 1950 (kit lens 18-70mm + 70-300mm)

kalu nak lebih detail tentang spec kamera dslr yg bagus, berpatutan, dll, sila jumpe en aidi...
byk ilmu dari die boleh kite dptkan..
:-)

SarjaN yO said...

thanks siput sedut...