Tuesday, June 23, 2009

Panjang...kau akan tinggakan aku...

Malam ini hamba mendapat satu berita yg kurang menyenangkan hamba...
seorang sahabat yg hamba rasakan begitu akrab dgn hamba,
tidak akan bersama dgn hamba lagi utk semester depan...
Dia akan bertukar pusat pengajian,
tidak akan berada di puncak perdana lagi,
tidak akan berada di UiTM lagi...

Panjang@Panje, pelajar CT114,Pengurusan Teater,
sama-sama temuduga dulu,
sama-sama orientasi,induksi 1 & 2,
dia yg byk jaga hamba masa hamba kemalangan,
sam-sama pergi promosi filem dgn kereta,tayar kereta bocor,kereta habis bateri,
sama-sama study untuk final exam sem 2,
sama-sama cari org utk penuhkan rumah utk sem 3,
hamba hadir majlis kenduri kakaknya di Besut,walaupun hamba berada jauh di Kelantan,

tapi apakan daya,
dia mendapat tawaran pengajian yg lebih baik,

kepada Naim@Spark,kita duduk 2 org je la dalam bilik tu...
sabar jela....
Panje tetap saeng kito...
kawe saye dio...

Panje,kawe cayo demo,
jange lupo ko kawe nga spark,
marila puncak kalu free...
kawe tunggu demo ije...

good luck,take care my best friend...

Salam Seni...


.

12 comments:

olin nawawi said...

hahahahaha panjang..
adalah jalan terbaik untuk meninggalkan yo..
hahahah gurau jah..
dah tuh panje duk bilik mano pulop?

SarjaN yO said...

Buke tukar bilik cik adik oi...
tukar pusat pengajian...
dia dah xdok puncak lagi doh...

since1990 said...

ye ke yo...makin sikit la umah kita kan..so kita berlima je la kan..ermmm

SarjaN yO said...

ya.myb berlima je kot Mimi...

fyra said...

panjang nak pindah???

dia dapat kos ape yo..

sedihnya fyra..

kalau tak selalu lepak sama2.

sedihnya!

tapi kalau itu yang terbaik untuk dia, fyra akan sokong n doakan kejayaan dia.

RUSH said...

what???
panjang jd pindah.?!!
hmm...sumpah aku nk nangis skang nih.
dh lar aku rapat ngan dia..
dia slalu mengadu kat aku klu dia ape2 masalah,,

=.(

lepas nih,dgn sape lg aku nk berborak smpi lewat mlm..hmm..xde sape dh..

='(

olin nawawi said...

kenapa panjang pindah lak??
dia pindah mana?
dia tak bitau pon??

Hectic! said...

???

nape dia pindah?

hu...

sedih nye...

;(

Aidi Rahimi Ibrahim said...

Salam,

panjang atau pendek..semua adalah sahabat tuan..

peace..:-)

SarjaN yO said...

Fyra: Ntah la course ape,tapi under SPA la...yO pun doakan terbaik utk dia gak...

Rush: aku pun nak nagis gak dol bila tahu dia nak pindah...aku ngan dia pun slalu bertukar mslah...

Olin: dia pi program under JPA la Olin...dia xnak hebohkan kot...

Ryzal: Dia dapat tawaran study utk SPA la rizal...

En.Aidi: Salam, dia memang sahabat bagi saya en Aidi...nama panggilan je panjang tu...hehe...

omgpetch said...

SPA tu ape?

SarjaN yO said...

SPA tu suruhanjaya perkhidmatan awam la petchai...