Wednesday, June 10, 2009

Mana kegiatan seni???

Hamba mencari peluang untuk hamba memartabatkan seni di Kelantan...

Namun hamba gagal...

Dimana penggiat seni di Kelantan?
Dimana teater Kelantan?

Hamba ingin bersama dalam arena ini...

Gelanggang Seni,tunjukkan tanggungjawabmu...
Jika kau pun membisu,
bagai seni mampu dikembangkan???


Salam Seni




.

6 comments:

since1990 said...

yo ada salah ejaan di situ.check ur spelling beore u post..huk3

Aidi Rahimi Ibrahim said...

nak kembangkan seni?.. kembangkanlah.. gi Pejabat Kebudayaan atu bukak grup teater, atu carik video buat short filem, atu cari kanvas, cat warna buat lukisan.. ;-)

atu menulis skip, atu... banyak YO!!

Aidi Rahimi Ibrahim said...

skrip, skip plak..sorry LOL

SarjaN yO said...

since1990: KAu tulis komen pun salah eja daa...hAhAhA...

En Aidi: Group teater,short film n skrip,Tu semua memang dalam perancangan.Masalahnya,kat sini xde member la,Xde yg ada minat yg sama...En Aidi,kalau shooting short film dgn Handycam je,ok ke???

since1990 said...

komen xpe salah eja.entri tu kau bg sume owg bace..wekkkkk..ahha

SarjaN yO said...

since1990: Sama je,kalau xpandia ngeja,sama gak...hAhAhA...
kau dah check result ke Mimi???