Monday, June 22, 2009

Tingkat Empat Lagi!!!!!!!

Semester depan hamba masih lagi berada ditingkat empat,rumah yang bernombor sama dgn semeater dua,cuma dulu laman B kini laman C...

Hamba bagaikan tertekan,
berbakti utk kolej pun,tak ada kelebihan...
jadi lepas ni,
jangan harap hamba nak tolong ape-ape pun kalau kolej minta tolong...

8 comments:

Intan QAMARHANI said...

huish. serius je bunyinye.
lek bro. ok r tu drpd tak dpt langsong kan.
ade gak kebaikan die.
dpt bersenam naik trun tangge utk org yg mls besenam cam kite ni.
huhu.
view lua pon lg best kan kalo tinggi2.
n bile fogging, bau die tak masok sgt. tul ark?
chillex ok. huhu.

fyra said...

betul2!!!!

chill yo =) fyra pon tingkat 5 lg...

SarjaN yO said...

mmg la betul...tapi yo dah 2 sem dok tingkat 4,xkurus2vgak...byk habis duit sebeb beli air ada la...
nasib baik abg zack jadi pgetua sem dpn.xjadi nak boikot kolej...

SarjaN yO said...

tension la fyra..malas ar nak peduli kupon ke,ape kejadahnya lagi...

RUSH said...

abg Z jd pengetua??
hidup abg.Z ,!!!
ahahaha...

SarjaN yO said...

kau xtau lg ke rush??????
masakita exam hari tu dia dapat surat.tp xtau la dia trima ke x tawaran tu........

since1990 said...

yo kita tingkat same.xpe la k..ahha..aku suke sbb rumah kita still yg besar tu kan.bukan yg kecik kan??yeee kite org kaya yooo..kita kaya..!!haha..ape aku merepek ni..haha

SarjaN yO said...

tapi mimi...ada berita sedih untuk aku malam ni...
panjang dah xkan balik puncak dah...dia dpt tawaran study lain...SEDIHNYER MIMI...aku msti close ngan kau lagi...