Thursday, October 15, 2009

AKAUN FACEBOOK TELAH DIAKTIFKAN!!!

Perhatian kepada semua rakan blogger,rakan2,pencinta puisi,pensyarah,keluarga dan semua kaum kerabat yang tidak mampu disebut,,,

Atas permintaan orang yang hamba rasa penting,

SarjaN yO telah mengaktifkan akaun facebook agar menjadi satu wadah perbincangan tentang kehidupan yang tidak akan habis untuk dibicarakan...

Kepada sesiapa yang sudi, boleh add SarjaN yO di

shazrul90@yahoo.com

Semoga ia menjadi medan yang telus untuk terus berdiskusi dan menjalinkan hubungan persahabatan yang berlandaskan keikhlasan...

Salam Seni...


.

4 comments:

mohamad 'may' yawmon said...

wahhh! yo dah ada facebook sekarang! tapi jangan lupa plak ngan blog. kami sentiasa menunggu entry2 yang baru yang nak dikomenkan! btw, entry kali ni macam announcement kat pejabat kolej lak kan? al maklumlah pmpp merangkap pengerusi PKK! =P

SarjaN yO said...

Laa...kdg2 nak gak ada formal dlm blog ni...hahaha..
jgn risau,blog tetap menjadi wadah dalam melestarikan jiwa seni menjadi artisrik dari segi penulisan may...

mohamad 'may' yawmon said...

dibaginya aku tulisan2 artistik lagi! hehe! btw, thanks lot coz da tlong may malam kejadian hari tu!

SarjaN yO said...

laa,,,kan blog ni medan utk yO bermadah..
xde hal la,yg pntg kawan kita dh ok..