Thursday, October 29, 2009

Sekitar Cinephoto Exhibition...

Serba sedikit foto yang hamba boleh kongsikan untuk tatapan blogger...Foto sekitar Cinephoto Exhibition yang diadakan baru-baru ini....terima kasih kepada pengunjung yang sudi datang....
PERSIAPAN SEBELUM PAMERAN
Karya pertama yang hamba bingkaikan untuk pameran...Tok Ayah kesayangan...
Karya yang turut dibingkaikan...Si Kenyalang...



Pelawat @ pemerhati...hahaha...
Tampal carta organisasi,benda paling penting...


Tiup belon sebab angin paling byk...


Sempat posing tu...


Tolong menolong amalan mulia...

Tolong kawan gak wei...

Batu kristal pemancar cahaya...


Ikat jangan tak ikat...


Tampal belon tajaan DiGi...


Dok susun flyers...


Koleksi album CT111

SEPANJANG PAMERAN BERLANGSUNG

Persembahan iringan semasa perasmian...

Pengarah Projek,May memberi kata alu-aluan...


MPP Syed pun sudi menjenguk...


En.Izwan memberi ucapan perasmian.


Peminat fotografi membelek-belek album kelas hamba...


Karya hamba yang dipamerkan...


Pelawat yg tekun tgk karya hamba


Awe@Aiman Part6 syok tgk story board hamba...


Postmoterm

:: Keluarga CT111::


Perasan penyanyi nasyid bersama Jack...


Audioman tu...bukan berlakon k...


Lighting pun adjust gak


Pengkritik bebas hamba dan Reez




Terima Kasih kepada semua pihak yang telah menjayakan projek akhir CT111 untuk semester ini....Tahniah kepada semua rakan sekelas....


Salam Seni...

4 comments:

shusupian said...

Ni br btul blogger yg berjaya..hehe..besar tul gmbr tok ayah tu..hehe..nnti upload la gmbr lg..tahniah ats kejayaan pameran tu..segak berbaju melayu tu..Good Luck Exam

SarjaN yO said...

ok...thanks kak...

mohamad 'may' yawmon said...

macam happy jer kan tengok exhintion korang! hahaha! tapi memang seriously best gila beb!

thanks a lot kepada yang dah banyak memberikan sumbangan dan kerjasama pada kita.

thanks juga diucapkan pada Kumpulan Digi Communication sebab dah memberikan sumbangan walaupun tak banyak dan Rangkaian Televisyen Malaysia (RTM) kerana telah membuat liputan walaupun juga hanya sebantar! hihi. LETOP!!! =D

SarjaN yO said...

ya may...thanks utk semua yg menjayakan...hahaha...bila lg la nk buat exhibition mcm ni kan...hahaha...