Friday, October 30, 2009

Tayangan Perdana Filem ALONG & KAK LONG Dan KALUT








ALONG & KAK LONG arahan HISYAMUDIN AHMAD


KALUT arahan FALIQ


TARIKH : 30 OKTOBER 2009


HARI : JUMAAT


TEMPAT : INSTITUT KEPIMPINAN & KUALITI, UiTM Shah Alam.


MASA : 7.45 PM


MASUK ADALAH PERCUMA!!!



Datanglah beramai-ramai untuk menyokong produk keluaran FACT dan UiTM!!!


Dan menyokong industri perfileman Malaysia...



Salam Seni...



.

6 comments:

mohamad 'may' yawmon said...

www.yo90.blogspot.com boleh dijadikan sebagai medium iklan uitm@fact yang terkini. semua yang disampaikan/diiklankan adalah yang latest. menyenangkan pelajar nak tahu program terbaru! thanks beb! congrate2!

SarjaN yO said...

hahaha...banyak la may...just try to make friend with everybody...support each other...hehe...trima kasih may...

mohamad 'may' yawmon said...

tapi bagus juga tau sebenarnya yo jadi pengiklan. sampai lah semua maklumat yang betul. kalau nak tanya sal politik uitm/puncak, tnya yo jer lah eh?

SarjaN yO said...

hish may ni....mcm yO ni penganalisis politik la plak...yO berkongsi mana yg yO tahu je la may....

IMAHoNeY said...

yo...tq la promote & support filem ktorg, ktorg doakan moga yo mampu wat cmne yg ktorg wat dan mungkin lebih dr ape yg ktorg wat ni... majukan FACT dan maju dlm hidup...

SarjaN yO said...

thanks kak ima...yO nak jd mcm tu,tp andai ada pluang laa...kita hidup dlm imdustri ni terlalu byk saingan...tahniah untuk semua k...